logo

ELEKTROMAK A.Ş’den Müşterileri ve İş Ortaklarına  Kristal Ödülleri Hakkında Mesajımız

 25.02.2022

Uluslararası Kristal Ödülleri Sahiplerini Buldu

Ödül törenlerini sıradanlıktan çıkararak çağımız dijitaline entegre etmek amacıyla Lapland Reklam Ajansı ve 3S Medya ortak organizatörlüğünde gerçekleştirilen ‘Uluslararası Kristal Ödül Töreni’ iş, sanat ve spor dünyasını bir araya getirerek sektöre yepyeni bir bir soluk getirdi. 16 Şubat 2022 Çarşamba günü Zorlu Performans Sanatları Merkezi Turkcell Platinum sahnesinde gerçekleştirilen ödül töreninin sunuculuğunu Şebnem Schaefer ve Bekir Aksoy yaptı. Ödül Töreninde Dünyada ve Türkiye’de ilk kez kullanılan Robotlarla ödüller sahiplerini buldu.

Etkinlik Zorlu Performans Sanatları Merkezi’nde saat 19.00’da kokteyl ile başladı. 20.00’de misafirlerin salona davet edilmesiyle, ödül töreni başladı. İş, sanat ve spor dünyasından isimlerin ödüllerini aldıkları gecede, Elektromak Büro Makineleri 2021 senesinin “ En İyi Çözüm Ortağı” ödülüne layık görüldü. Ödülü firma adına alan Kurumsal İletişim Koordinatörü Rakel Meşulam, firmamıza bu gururu yaşatan, sadakatları ile daima yanıbaşımızda hissettiğimiz değerli son kullanıcılarımıza teşekkür etti. Rakel Meşulam, Ödülü, kurulduğu günden bu yana büyük bir özveri ile çalışan Elektromak çalışanları adına aldı. Kurucu ve kurulduğu günden bu yana Elektromak Büro Makineleri Onursal Başkanı Selim Pinhas’ın anılması ile konuşma sona erdi.

Ödül, 1974 yılından bu yana Toshiba markalı Ofis Dokümantasyon Sistemleri’ni, büyük, orta ve küçük ölçekli ofis ortamları ile buluşturmayı, çalışma ortamlarının verimliliğine katkı sağlamak adına ekonomik çözümler üretmeyi, bu yolla son kullanıcılar için fayda değer üretmeyi hedef olarak belirlemiş Elektromak Büro Makineleri için gurur kaynağı oldu. Başarılarını, katlayarak devam ettirmek üzere, Toshiba markasının, kurulduğu günden bu yana 45 yılı aşkın bir süredir Türkiye çapında tek yetkili distribütörü olma ünvanını elinde tutan Elektromak Büro Makineleri,2022 yılında da ofis dokümantasyonunda “ En İyi Çözüm Ortağı” olma hedeflemektedir.