Toshiba 'Quality Service Campaign' den Ödülle Döndük

Toshiba 'Quality Service Campaign' den ödülle döndük.Toshiba teknik servis kalitesini gelistirmek için uyguladıgı programlardan bir tanesi olan `Quality Service Campaign` (Kalite Servis Kampanyası) 2013 finali Singapur`daydı. Dünya`da tüm Toshiba teknisyenlerinin katıldıgı yarısma, Toshiba Digital University dijital platformunda yapılan yazılı sınavlardan sonra yapılan eleminasyondan basarı seviyesi en yüksek olanların finale davet edilmeleriyle devam etti. Son finale kalanlar, makine üzerinde sorun analizi, problemi tanımlama, müdahele süresi ve çözümü gibi kritik süreçler sonucunda basarı seviyesine göre ödüllendirildi.

Üreticimiz Toshiba TEC`in Asya bölgesi distribütörlerinin katıldıgı yarısma finali, 6-7 Mart tarihlerinde Singapur`da düzenlendi. 2005`te 1.lik ödülünün sahibi olan teknik servisimizden Yavuz Güney`in 3.lük ödülünü kutluyor ve sözü ona bırakıyoruz.

Merhaba, ben Yavuz Güney.

Elektromak Büro Makineleri Sanayi ve Ticaret A.S’de Teknik Müdür olarak 10 senedir görev almaktayım. Üretici firmamız Toshiba’nın 15 yıldan beri geleneksel olarak dünya çapında teknik kadrolar nezdinde düzenledigi kaliteli teknik hizmet çözümleri yarısmasına ülkemizi,sirketimi ve sizleri temsilen bu yıl ben katıldım.Yarısma Singapur’da network çözümleri ve renkli döküman çözümleri dallarında tüm dünyadaki teknik kadroların katılımı ile yapıldı.Toshiba Singapur Teknik Servis Müdürü Chow Mun Zing`in kısa bir sunumundan sonra yarısmaya gectik. Problem tanımlaması kısmında prosedürü tamamlamadan, sorunun çözümünü tamamlam bir eksiklik olarak tanımlandı. Sonraki aksam sonuclar, otelde düzenelenen ödül töreninde açıklandı.Grup fotoları cekildi ve ödüller takdim edildi.Bendeniz de 3ncülük ile iktifa ettikefendim.Başka bir Singapur gezisinde görüşmek üzere Allah’a emanet olunuz. Saygılar.

Yavuz Güney

Toshiba 'Quality Service Campaign' den Ödülle DöndükToshiba 'Quality Service Campaign' den Ödülle DöndükToshiba 'Quality Service Campaign' den Ödülle DöndükToshiba 'Quality Service Campaign' den Ödülle Döndük