Toshiba TEC Genel Müdürü Isao Sugehara`nın Türkiye Ziyareti

Toshiba TEC Genel Müdürü Sayın Isao Sugehara şirketimizi ziyaret etti.

Toshiba TEC Genel Müdürü olarak başta Çin olmak üzere Asya, Afrika, Ortadoğu ve Güney Amerika operasyonlarından sorumlu olan Sn. Isao Sugehara 12-13 Nisan 2013 tarhilerinde kuruluşumuzu ziyaret etti. 2004 tarihinde Toshiba Singapur genel müdürlüğünden Çin'e transfer olmuş, ve bu tarihten beri Çin'de pazar birinciliğini sağlamıştır. 2012'nin ikinci yarısında yeni göreve atanarak Avrupa, Amerika, Japonya ve Avustralya operasyonları haricindeki tüm birimler kendisine bağlanmıştır.

40 yıldır kesintisiz süregelen distribütörlük ilişkimizde sergilediğimiz performans, istikrar ve güvenilir işbirliğimize teşekkür ve takdirlerini ifade eden bir konuşma ile başlayan ödül töreninde Bay Sugehara Toshiba TEC adına kuruluşumuza bir onur plaketi sunmuştur.

Ödül seremonisinin ardından süregelen ilişkilerimizin değerlendirilmesi, yeni atılım projeleri ve Türkiye'nin dünya konjonktüründeki önemine ait saptamaların yapıldığı toplantıda pazar özellikleri, organizasyonel yapı, yeni ürünler ve fırsatlar kapsamında değerlendirmeler yapılmıştır.

Bay Sugehara taşıdığı sorumluluklar itibarı ile üreticimiz Toshiba TEC bünyesinde çok özel ve önemli bir kişidir. Sahip olduğu bilgi, birikim ve denyimlerine ek olarak başarıları, üstün performansı ve yetenekleri ile Toshiba TEC bünyesinde çok saygın bir kimliğe sahiptir.

Tam bir lider profiline sahip olan Bay Sugehara takdirle karşıladığını ifade ettiği şirketimiz performansında başta bayilerimiz olmak üzere emeği geçen tüm çalışanlarımıza sevgi, saygı ve teşekkürlerini içtenlikle ifade etti.

Samimi bir ortamda süren iş toplantılarının ardından İstanbul boğazında düzenlenen tekne turu ile devam eden ziyaret ortak başarılarımızın yükseltilmesinde önemli bir kilometre taşı olarak anılacaktır.

Toshiba TEC Genel Müdürü Isao Sugehara`nın Türkiye ZiyaretiToshiba TEC Genel Müdürü Isao Sugehara`nın Türkiye Ziyareti Toshiba TEC Genel Müdürü Isao Sugehara`nın Türkiye Ziyareti