e-BRIDGE N Serisi Teknik Eğitimi Ankara'da Yapıldı

TOSHIBA'nın geleceğin ofis teknolojisini barındıran e-BRIDGE N serisi cihazların teknik eğitimi yüksek bir katılım ile 03 Aralık 2016 günü Büyükhanlı Park Hotel Ankara'da gerçekleşti.

Teknolojilerin öncüsü olan TOSHIBA'nın geleceğin ofis teknolojisini içeren e-BRIDGE Next (Gelecek) serisinin sahadaki satış sonrası hizmetlerini en iyi şekilde gerçekleştirmek amacıyla bu ürünlerin teknik eğitimini Türkiye'nin çapındaki bayilerimizden gelen 55 teknik uzmanın katılımı ile başladı.

Toplantıya firmamızdan Genel Müdür Yardımcısı Sn. Burak Çetinsoy, Bayi Koordinatörümüz Sn. Cemal Engin, Teknik Koordinatörümüz Sn. Yavuz Güney, Teknik Müdürümüz Sn. Ender Özgör ve Ürün Müdürümüz Sn. Ali Tikveş'in katılımı da sağlanmıştır.

e-BRIDGE Next teknolojisini barındıran siyah-beyaz modeller e-STUDIO 2508A/3008A/3508A/4508A/5008A ve renkli modellerimiz e-STUDIO 2000AC/2500AC/3005AC/3505AC/5005AC'nin teknik özellikler ve yeniliklerinin sunum ortamında bayilerimize aktarıldığı eğitim, katılımcıların yeni model cihazlar üzerinde yaptıkları inceleme ve değerlendirme kısmı ile devam ederek sonlanmıştır.

Katılımcılardan büyük ilgi ve beğeni gören serisinin teknik eğitimi sonucunda, barındırdığı ileri teknoloji, dayanıklılık ve uzun ömürlü malzeme sahip olması satış sonrası hizmetler açısından müşteriye ve teknik servis birimlerine fayda sağlayacağı kanısına varıldı.