e-STUDIO 5005AC Buyers Laboratory (BLI) Tarafından Ödüllendirildi

Tokyo -- Toshiba Tec Corporation en yeni renkli çok fonksiyonlu cihazı (MFP) olan e-STUDIO 5005AC'nin Buyers Laboratory (BLI) tarafından "Yüksek Derece de Tavsiye Edilir" ve "Çok Güvenilir" olarak derecelendirildiğini açıkladı. BLI önde gelen bağımsız değerlendirme kuruluşu olarak, 2 ay sürece 210.000 sayfalık dayanılıklılık testinde, ödüllü cihaz, güvenilirlik, kullanım kolaylığı ve güvenlik testlerinde üstün derecede iyi performans göstermiştir.

Bağımsız değerlendirme kuruluşu e-STUDIO 5005AC'nin orta ve büyük ölçekteki gruplar için ideal bir uygunlukta olduğunu belirtti. Toshiba'nın ödüllü e-STUDIO ürün gamına eklenen bu ürün, BLI'nın kullanıcı bakımı, verimlilik, üretkenlik ve görüntü kalitesi gibi diğer 9 test kategorilerinden de yüksek puan aldı.

BLI'ın kıdemli editörü George Mikolay " Toshiba e-STUDIO 5005AC'nin benzersiz güvenilirliği, toner ve toner atık kutusu değişimleri için yarattığı basit prosedürler, orta ve geniş ölçekteki çalışma gruplarına en sorunsuz ve en yüksek çalışma süreçi sağlamayı vaad etmektedir. Ek olarak cihazın seri iş akışı hızları sayesinde, çoklu kullanıcılı ve farklı iş yapıları olan ortamlarda verimlilik ile ilgili hiç bir problem bırakmayacaktır. Bir çok iş ortamının beklentisi olan ve testler ile ispatlanan yüksek tutarlılık sayesinde uzun süren işler sırasında görüntü kalitesinde bir azalma yaratmayacaktır."

e-STUDIO 5005AC'nin verimlilik ve kolay kullanım özelliklerinden oldukça etkilenilmiş: 300 sayfa kapasiteli tek geçişli çift taraflı doküman besleyicisi ile sağlanan tarama verimliliği, yeni kullanıcı ara biriminde kullanım kolaylığı sağlayan 'Basit Tarama' ve Basit Kopyalama' özelliği, yeni sunulan e-BRIDGE Next Sisteminin sağladığı yazılımların gömülü olma imkanı gibidir.
Ek olarak, Toshiba'nın kendinden şifrelemesi olan sabit diskindeki otomatik sürücüyü geçersiz kılması, 15 kat üzerinde bilgi üzerine yazma özellikleri bilgi güvenliğini arttırmak isteyenler için bu cihazı ideal hale getirmektedir.
Toshiba TEC Baskı Çözümleri İş Grubu Başkan Vekili Isao Sugehara " En güvenilir organizasyondan böyle bir değerlendirme almak bizim için büyük bir onurdur. e-STUDIO 5005AC, müşterilerin gerekli ihtiyaçlarını karşılayarak fayda yarattığının bir göstergesidir. Bu, ürünü sunmaya adamış kişiler tarafından başarılmıştır."

Buyers Laboratory LLC Hakkında
Buyers Laboratory LLC (BLI) dünyanın önde gelen, doküman yönetimi sektörüne bağımsız analitik bilgi ve test hizmetleri sağlamaktadır. 50 yılın üzerinde BLI, kendisine güvenen alıcılara ürünlerin güçlü ve zayıf yönlerini fark ettirek ve en iyi satınalma kararı vermelerine yardımcı olmuştur. Sektörün satış pazarlama ve ürün profesyonelleri rekabetçi bilgi ve ürün geliştirme için değer katkılı yönlendirme, rekabetçi konumlandırma, satış kanalı ve pazarlama destekleri için BLI'ya yönlenmiştir. BLI ayrıca üreticilere daha iyi ürün ve sarf malzemeleri üretimi için özel test hizmetleri sunmaktadır.