e-BRIDGE Next Serisi Cihazlar ile Bulut Sistemlerine Erişebilirsiniz

Teknolojinin öncü markası, üreticimiz TOSHIBA'nın piyasaya yeni sunduğu "Geleceğin Ofis Teknolojisi" içeren e-BRIDGE Next (Gelecek) serisi MFP cihazları ile günümüzün doküman paylaşım, yönetim hizmetleri sağlayan Google Drive, Dropbox ve Microsoft OneDrive sistemlerine entegrasyon sağlamaktadır.

PC yada Akıllı Telefonlar ile yapılan erişimin benzerindebu yeni seri cihazlardan bulut servislerine erişim sağlanabilir. Kimlik denetimi sırasında ilgili bulut servisin giriş sayfası karşınıza gelecektir.

Gerekli kimlik denetimi işlemlerini takiben, TOSHIBA e-STUDIO MFP cihazının 9" ebadındaki renkli dokunmatik ekranını kullanarak bulut sisteminde bulunan dokümanlarınızı klasör ve dosyalardan seçerek, bu dokümanların baskılarının yapılmasını sağlayabilirsiniz. Bütün yeni seri cihazlarda bulunan standart tarama özellikleri ile elinizde bulunan basılı dökümanları tarama işlemi ile aynı şekilde bulut sistemine kayıt etme imkanına sahipsiniz.

Bu hizmetlerin kullanımı için, ortamda hiç bir sunucu veya belirlenmiş PC ihtiyacı duyulmamaktadırTOSHIBA'nın yeni "Sunucusuz Sistemler" teknolojisi ile sistem MFP cihazlarının üzerinden çalışmaktadır. Bu sayede güvenlik, kontrol endişeleri ve altyapı gereksinimlerinin önüne geçilmektedir.

Bu hizmetlerin entegrasyonu ile bilgisayar bağımsız olarak, iş yönetimi ve verimliliğinizi yükseltme imkanınız olacaktır.

Firmanınızın kullandığı bulut sistemlerinin, e-STUDIO Serisi cihazlar ile entegrasyonu için TOSHIBA Türkiye Distribütörü Elektromak A.Ş'ye 444 5 365 (EMK) numaralı telefonu arayabilir, Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir. adresine e-posta gönderebilirsiniz.