Haberler

logo

ELEKTROMAK A.Ş’den Müşterileri ve İş Ortaklarına  Kristal Ödülleri Hakkında Mesajımız

dunyagoz hastanesi 350x350

DÜNYAGÖZ HASTANESİ

Ülkemizde branş hastaneciliği ile yeni bir dönem başlatan Dünyagöz Hastaneler Grubu ile 2005 yılında Ataköy hastanesi ile başlayan baskı sistemleri çözüm ortaklığımız 2021 yılı itibariyle Dünyagöz Hastaneler Grubunun Türkiye sınırlarında ki tüm şubelerine yayılmıştır.TOSHIBA markasının lider teknoloji anlayışı ve ELEKTROMAK’ın sağladığı kapsamlı satış öncesi ve satış sonrası destek ile 15 yılı aşkın süredir devam eden çözüm ortaklığımızı gururla gelecek yıllara taşımayı hedeflemekteyiz.

sittnak

SITTNAK LOJİSTİK

Lojistik sektörünün lider kuruluşlarından olan SITTNAK Lojistik ile 2017 yılında başta Çatalca merkez ofis olmak üzere Gebze ve Bursa şubelerini de içerisine alan projemizde TOSHIBA markalı çok fonksiyonlu ürünlerin ELEKTROMAK yazılım ekibi tarafından özel olarak geliştirilen yazılım ile SITTNAK’ın kullanmakta olduğu SOFT ERP yazılımına entegrasyonu sağlanmış ,SITTNAK’ın iş akışına büyük bir operasyonel hız katkısı sağlanarak müşterilerine daha kesintisiz ve kaliteli hizmet vermelerine destek olunmaktadır.

HASTANE DERİNDERE

Derindere Grubu ile ELEKTROMAK arasında ki 20 yıla yaklaşan çözüm ortaklığı grubun sağlık sektöründe faaliyet göstermeye başlayan Hastane Derindere ile daha da gelişerek artmaya devam etmektedir.ELEKTROMAK’ın temel ilkelerinden olan müşterilerine fayda değeri yaratma konusunda ki hassasiyetinin karşılığı olan uzun süreli işe birlikteliğimizin sağlam temeller ile daha ileri seviyelere taşınması temel hedefimizdir.

2017 Kocaeli Bilişim Fuarı

Teknolojiyi en çok destekleyen belediyelerden biri olan müşterimiz Kocaeli Belediyesinin bu sene ilk defa düzenlediği Bilişim Fuarına bölge bayimiz KDS Büro Otomasyon ve Danışmanlık Bilgisayar San. ve Tic. Ltd. Şti. katılımıyla katıldık.

E-Bridge Next Serisinin Yazılımlarla Sunduğu Sinerji Eğitimi Yapıldı

TOSHIBA'nın piyasaya sunduğu yeni e-BRIDGE Next (Gelecek) serisi cihazların getirdiği ek özellikler ve faydalarını kullanıcıların kullanımını sağlamak amacıyla düzenlenen yazılım ürünleri eğitimi 10-11-12 Ekim 2017 tarihlerinde Elektromak Merkez Ofisinde yapılmıştır.

Elektromak Baskı Gücünü Yeni Makineleri ile Printtek 2017`de Gösterdi

4-8 Ekim 2017 tarihlerinde düzenlenen Printtek 2017 fuarına TOSHIBA'nın en son e-BRIDGE teknolojisi ile tasarlanmış ürünlerini sergileme fırsatı bulduk. TOSHIBA'nın yeni modellere eklediği ve geliştirdiği teknolojiler sayesinde fuar ziyaretçileri tarafından gerek renk kalitesi gerekse de baskı performansı olarak oldukça beğeni kazanarak, bir çok misafirimiz ile bu ürünlerin buluşmasını sağladık.

TOSHIBA e-STUDIO4508A BLI Tarafından Ödüllendirildi

TOSHIBA'nın yeni ürün serisi e-BRIDGE Next modellerinden e-STUDIO 4508A, sektörün laboratuar, test ve değerlendirme...

e-BRIDGE Gelecek Serisi Ürün Eğitimi

TOSHIBA'nın "Bağlan, Bütünleş, Basitleştir" vizyonu ile e-BRIDGE Gelecek Serisinin donanım ve yazılım çözümlerini içeren ürün eğitim 11-12 Mayıs 2017 tarihlerinde LAZZONI otelde yurt çapından 50 den fazla bayinin katılımı ile gerçekleşmiştir.

Teknik Servis Eğitimleri

Aramıza yeni katılan bayilerimiz ve teknik uzmanlar için düzenlenen teknik servis eğitimi geçtiğimiz cumartesi günü firma merkezimizde yapılmıştır. Yüksek ilgi ve memnuniyet yaratan eğitimin sonunda düzenlenen sınavda en yüksek başarıyı Biltek - Aydın bayimizden Sn. Hüsnü SÖZÜTOK ulaşmış, Sn. Yavuz GÜNEY tarafından teşekkürler ile ödüllendirilmiştir.

e-BRIDGE Next Serisi Cihazlar ile Bulut Sistemlerine Erişebilirsiniz

Teknolojinin öncü markası, üreticimiz TOSHIBA'nın piyasaya yeni sunduğu "Geleceğin Ofis Teknolojisi" içeren e-BRIDGE Next (Gelecek) serisi MFP cihazları ile günümüzün doküman paylaşım, yönetim hizmetleri sağlayan Google Drive, Dropbox ve Microsoft OneDrive sistemlerine entegrasyon sağlamaktadır.

e-STUDIO 5005AC Buyers Laboratory (BLI) Tarafından Ödüllendirildi

Tokyo -- Toshiba Tec Corporation en yeni renkli çok fonksiyonlu cihazı (MFP) olan e-STUDIO 5005AC'nin Buyers Laboratory (BLI) tarafından "Yüksek Derece de Tavsiye Edilir" ve "Çok Güvenilir" olarak derecelendirildiğini açıkladı. BLI önde gelen bağımsız değerlendirme kuruluşu olarak, 2 ay sürece 210.000 sayfalık dayanılıklılık testinde, ödüllü cihaz, güvenilirlik, kullanım kolaylığı ve güvenlik testlerinde üstün derecede iyi performans göstermiştir.

e-BRIDGE N Serisi Teknik Eğitimi Ankara'da Yapıldı

TOSHIBA'nın geleceğin ofis teknolojisini barındıran e-BRIDGE N serisi cihazların teknik eğitimi yüksek bir katılım ile 03 Aralık 2016 günü Büyükhanlı Park Hotel Ankara'da gerçekleşti.

Bağlan, Bütünleş, Basitleştir

Toshiba TEC 13 Temmuz'da yaptığı açıklamasıyla yeni e-Studio MFP ürünlerinin ABBYY ve Intel'in ortaklığıyla geliştirdiğini açıkladı.

yaz donemi toplantisi

Elektromak A.Ş., 2016 yılının 2. bayi toplantısını 6-8 Ağustos tarihlerinde Antalya Belek, Belconti Otel'de gerçekleştirdi.

FSM Üniverstitesi Kariyer Günleri'ndeydik

21 Mayıs 2015 tarihinde, Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi tarafından Mühendislik,Mimarlık ve Tasarım Fakülteleri Kariyer Etkinliği adı altında düzenlenen etkinliğe katılımcı olarak iştirak edilmiştir.

phuket adasi

Tüm Asya Toshiba distribütorlerinin en iyi satıcılarının ödüllendirildiği Champions Club 2013’e Türkiye’den 2 kişi katılmaya hak kazandılar. Bu çerçevede Champions kategorisinde İzmir’den Sn.Tamer TOKEM ve Runner-Up kategorisinde İstanbul’dan Sn.İlker KIZILTAN göstermiş olduğu başarı neticesinde kazanmış olduğu tatil ödülü için 15-18 Eylül 2014 tarihleri arasında 12 ülkeden toplam 17 kişinin katılımı ve Toshiba Singapore Pte'den (TSP) Sn.Caroline HENG organizatörlüğünde Tayland'ın Phuket Adasında Club Med Tatil köyüne gidildi.

Toshiba MFP Cihazlarda AirPrint

Baskı almak için bilgisayara ihtiyacınz yok iPhone ve iPadinizi kullanarak baskı alabiliriz.

Teknolojinin ve sektörümüzün öncü firması Toshiba, Apple firması tarafından geliştirilen kablosuz baskı özelliği AirPrint'in yeni model cihazlarında kullanılabileceğini duyurdu.

Bursa Bayi Toplantısında Tanıtımı Yapılan Yeni Ürünlerimiz

Eko-Mfp(e-Studio 306LP)

Sektörümüze gerçek anlamda inovasyonun ne anlama geldiğini gösteriyoruz. Bu ürün dünyada bir ilk. Toshiba, gerek 0 karbon emisyonu hedefi, gerek üretim aşamasında kullanılan materyallerin doğaya geri dönüşümü olsun çevre duyarlılığını her zaman gözeten bir kuruluştur.

Toshiba Bayileri, Bursa'da yılın 2. Bayi Toplantısında Buluştu

Üretici firmamız Toshiba yetkilileri, yurt genelindeki 52 bayimiz ve şirketimiz kadrolarının katılımı ile Bursa Kervansaray otelde 16-17-18 Ağustos'ta yılın ikinci bayi toplantısını gerçekleştirdik.

Toplantıya üretici firmamız Toshiba'yı temsilen üretim ve pazarlamadan sorumlu genel Müdürü sayın ISAO SUGEHERA ile Ortadoğu coğrafyasından sorumlu sayın Pradeep KUMAR ve yeni nesil 70 inch dokunmatik akıllı tahta ürünlerinden sorumlu sayın MIKI LE katılım sağladı.

Toshiba’nın Son MFP Modeli Phoenix, IF Tasarım Ödülü Kazandı

Toshiba’nın son MFP modeli Phoenix, IF tasarım ödülü kazandı.

Toshiba’nın en yeni modeli e-STUDIO 2505 (Phoenix),IF (International Forum) tarafından tasarım ödülüe layık görülmüştür. IF tasarım ödülü, dünya çapında sanayi ürünlerin için verilen en itibarlı ödüllerden biridir ve düz kapaklı Phoenix modelimiz "Ürün Tasarımı" katagorisinde, "Mükemmel Tasarım" ödülü kazanmıştır. IF Tasarım Ödülleri, günümüzde verilen en önemli ve en büyük uluslararası tasarım ödülüdür. IF Etiketi aynı zamanda dünya çapında bilinen bir kalite mührüdür.

Toshiba TEC Genel Müdürü Isao Sugehara`nın Türkiye Ziyareti

Toshiba TEC Genel Müdürü Sayın Isao Sugehara şirketimizi ziyaret etti.

Toshiba 'Quality Service Campaign' den Ödülle Döndük

Toshiba 'Quality Service Campaign' den ödülle döndük.Toshiba teknik servis kalitesini gelistirmek için uyguladıgı programlardan bir tanesi olan `Quality Service Campaign` (Kalite Servis Kampanyası) 2013 finali Singapur`daydı. Dünya`da tüm Toshiba teknisyenlerinin katıldıgı yarısma, Toshiba Digital University dijital platformunda yapılan yazılı sınavlardan sonra yapılan eleminasyondan basarı seviyesi en yüksek olanların finale davet edilmeleriyle devam etti. Son finale kalanlar, makine üzerinde sorun analizi, problemi tanımlama, müdahele süresi ve çözümü gibi kritik süreçler sonucunda basarı seviyesine göre ödüllendirildi.

2012 yilin en yenilikci urunu

e-STUDIO2550c ve e-STUDIO2551c serisi ürün değerlendirme platformu olan `Better Buys for Business` ın 2012 yılının `Yılın En Yenilikçi Ürünü` ödülünü kazanmıştır. 

Elektromak, 2013 Yilinin İlk Bayi Toplantisini Gerçeklestirdi

18-20 Ocak tarihleri arasında, İstanbul Marriott Otel’de yapılan toplantı 52 bayinin katılımıyla gerçekleşti. ELEKTROMAK 2012 yılında bağımsız araştırma kuruşları tarafından yapılan araştırmalarda pazar payını arttırdığı, sektör ortalamasının üstünde bir büyüme gerçekleştirdiği ve Segment 3’te satış liderliğini koruduğunu açıkladı.

4540C Kontrol Paneli

Üstün baskı kalitesi ve kullanım kolaylığına sahip tam renkli çok fonksiyonlu cihazımız olan e-STUDIO 4540C serisinin fonksiyonlarına aşağıdaki bağlantıda bulunan dosyayı bilgisayarınıza indirerek inceleyebilirsiniz.
İndirmek için aşağıdaki yazıya tıklayınız.

CeBIT Fuarında TOSHIBA'nın En Yeni MFP ve POS Ürünleri Tanıtıldı

29 Kasım - 2 Aralık 2012 tarihleri arasında CNR Expo`da düzenlenen CeBIT Eurasia Bilişim fuarına TOSHIBA`nın en yeni MFP ve POS ürünleri ile katılım sağladık. Türkiye, Almanya, Çek Cumhuriyeti, Çin ve Kore firmalarının yer aldığı İş Dünyası Salonunda bulunan standımızda fuar ziyaretçilerine TOSHIBA MFP ve POS ürünlerinin en yeni teknolojilerini gösterme fırsatını yakaladık.

10 bayim olurmusun

13-16 Eylül 2012 tarihlerinde CNR Fuar Merkezinde, Medyafors Fuarcılık organizasyonu ve UFRAD işbirliğiyle düzenlenenen 10. Bayim olur musun? Franchising ve Markalı Bayilik Fuarına Elektromak olarak TOSHIBA marka MFP cihazlarının yanısıra ilk defa TOSHIBA POS Sistemleri, ile katılmış bulunmaktayız. 
Dokümantasyon sponsoru olduğumuz fuar MFP ürünlerimizin ve firmamızın ürün gamına yeni katılan POS Sistemlerinin katılımcılara tanıtılmasının yanında bayi ağımızın genişletilip, zenginleştirilmesine fayda sağlamıştır.

BAKER TILLY GÜRELİ BAĞIMSIZ DENETİM

GÜRELİ YEMİNLİ MALİ MÜŞAVİRLİK VE BAĞIMSIZ DENETİM HİZMETLERİ ile 2010 yılında başlayan yolculuğumuz müşteri odaklı, beklentilerin ötesinde yüksek kaliteli hizmet üretmek ve sunmak hedefiyle günümüze kadar taşınmıştır.Bugünden sonra da uzun soluklu ilişkilerimizi ELEKTROMAK’ın ilkelerinden olan Ürün ve Hizmet Kalitesi ile müşterilerimizin ihtiyacı olan, bakım, onarım, lojistik ve danışmanlık hizmetlerini çağdaş normlarda,müşterilerimizeartı değer kazandıracak şekilde geliştirerek daha uzun yıllara yaymak ana hedefimizdir.

logo

ELEKTROMAK A.Ş’den Müşterileri ve İş Ortaklarına  COVID-19 Hakkında Mesajımız