logo

ELEKTROMAK A.Ş’den Müşterileri ve İş Ortaklarına  COVID-19 Hakkında Mesajımız

 25.03.2020

Değerli  Müşterilerimiz ; Sayın  İş Ortaklarımız,

Koronavirüsün (COVID-19) neden olduğu bu belirsizlik zamanlarında, sağlığınız, güvenliğiniz ve refahınız bizim önceliğimizdir . Bu öncelik alacağımız karar ve önlemleri yönlendirmektedir. TOSHIBA markalı ürün ve hizmetlerinin  Türkiye çapında tek yetkili  Distribütörü olan  firmamız nezdinde ihtiyacınız olan Toshiba MFP, toner ve parça taleplerinizi karşılamak için azami çaba göstermekteyiz.

Bugüne kadar, güvenliğinizi ve sağlığınızı korumak için bir dizi karar aldık. Sağlık Bilim Kurulu ve Dünya Sağlık Örgütü'nün (WHO) yönergelerini ve önerilerini takip ederek, gerçekleştirdiğimiz birçok eylemden sadece birkaçı aşağıda bilgilerinize sunulmaktadır.

  • Firmamız lokasyonlarında temizleme ve dezenfeksiyon çalışmalarında önemli ölçüde artış sağlanması;
  • Elektromak tarafından güçlendirilmiş iyi ve sorumlu hijyen uygulamaları;
  • Elektromak çalışanlarının  dönüşümlü olarak evden çalışmaları ; ilgili belirtileri göstermeleri halinde derhal tıbbi yardım almaya teşvik edilmeleri ve yönlendirilmeleri;
  •  Sevkiyat öncelikli olmak üzere, her türlü  işleyişin sağlıklı devamlılığının sağlanması  için firma bünyesinde dönüşümlü çalışma dışındaki kadroların evden çalışması için gerekli altyapı oluşturulması;
  • Tüm uluslararası seyahatlerin ve zorunlu olmayan yurt içi iş seyahatlerinin durdurulması;
  • Servis hizmeti verirken, sağlık kurumları tarafından onaylı eldiven ve maske takılması ve uygun mesafelerin ( en az 1,5mt) korunması hayata geçirdiğimiz önlemlerden en öncelikli olanlardır.

Hepimiz hızla gelişen bu ortama uyum sağlama gayreti içinde olduğumuzdan, müşterilerimizin ihtiyaçlarını karşılamaya ve iş akışlarının sürekliliğini  sağlamak için yorulmadan çalışmaya devam edeceğiz.

%100 Müşteri Memnuniyeti ilkesinin tek gerçekliğimiz olduğu bilincinden hareketle ; siz müşterilerimize olan bağlılığımız , tutku ve adanmışlığımız doğrultusunda  içinde bulunduğumuz koşulların elverdiği ölçüde en iyisini yapmak gayetinde olacağız.

Bize ulaşmak istediğiniz durumlarda, www.toshiba-turkiye.com  adresini ziyaret ederek talep formu doldurmanız  ve/veya talebinizi Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir. email adresine göndermeniz halinde bu iletişim kanallarından en hızlı şekilde yanıtlanıyor olacaksınız.

45 yılı aşkın bir süredir kesintisiz müşteri deneyimi sunarak, TOSHIBA müşterileri ve dokümantasyon hizmeti ihtiyacı olan kişi ve kurumlarının taleplerini karşılamaktayız. İçinde bulunduğumuz olağanüstü koşullar hepimizden önlemler alma ve fedakarlıklar yapmamızı gerektirdi.  Anlayışınız ve Elektromak’a olan güveniniz ve desteğiniz için teşekkür eder; saygılarımızı sunarız.

İçtenlikle,

 

Doğan PİNHAS

Partner

Elektromak Büro Makineleri San. ve Tic. A.Ş

Toshiba Turkiye Distribütörü