Elektromak, 2013 Yilinin İlk Bayi Toplantisini Gerçeklestirdi

18-20 Ocak tarihleri arasında, İstanbul Marriott Otel’de yapılan toplantı 52 bayinin katılımıyla gerçekleşti. ELEKTROMAK 2012 yılında bağımsız araştırma kuruşları tarafından yapılan araştırmalarda pazar payını arttırdığı, sektör ortalamasının üstünde bir büyüme gerçekleştirdiği ve Segment 3’te satış liderliğini koruduğunu açıkladı.

ELEKTROMAK tarafından düzenlenen ve 52 bayinin katılım sağladığı toplantıda TOSHIBA’nın yeni MFP ürünleri Dragon ve Phoenix tanıtıldı. Bu ürünlerin yıl içinde pazara sunulacağını açıklayan, Elektromak Genel Müdürü Aşar Tanlak, 2013 yılında bu ürünlerle giriş seviyesi segmentte etkinliğin artacağını ifade etti. Renkli MFP penetrasyonunun gittikçe arttığını, 2012’de pazarda toplam satışların %20’sinin renkli makine olduğunu ve Toshiba’nın renkli satışlarının geçen seneye göre %50 büyüme gösterdiğini açıkladı.

Prof. Dr. Acar Baltas’ın ‘Kutup Fatihlerinden Dersler’ 5. Düzey liderlikle ilgili ufuk açıcı sunumu ve dünyada konusunda lider Papercut firmasından Erwin Ajazaj’ın da Doküman Yönetim Sistemlerinin geleceği hakkında bilgi verdi.

Elektromak Genel Müdürü Aşar Tanlak, önümüzdeki sürece ilişkin yeni yatırım ve yeni yapılanma projelerini anlatarak sağlanan üstün başarıdan dolayı tüm bayilere teşekkürlerini sundu. 2012 yılının altın performans ödülünü Denizli’den Teknotek – Mehmet Yağcı alırken, başarı ödülleri Rize’den Kuzeyman Büro Sistemleri Ltd. -Natık B. Akay’a., Trabzon’dan Sistem Büro Makinaları Ltd.- Münür Aydoğdu’ya, Samsun’dan Kuzeyman Büro Donatımları Ltd. – Mustafa Dikmen’e , Ankara’dan Kuzeyman Büro Donatımları A.S – Ergül Katırancı ve Emel Yıldırım’a ve İstanbul’dan Elektromak Büro Mak. Pazarlama A.S.- Kemal Vural’a takdim edildi.

18 Ocak Cuma akşamı hoş geldiniz akşam yemeği ile başlayan bayi toplantısı pazar sabahı Polonezköy’de köy evinde yapılan brunchla son buldu. ELEKTROMAK sürdürdüğü istikrarlı gelişim ve performansı ile en değerli varlığının öncelikle iş ortakları olduğunu vurgulayarak 2013 yılında başarılarını genişletme vizyonu ile toplantı sonuçlandırıldı.

Toplantı resimlerinin tamamını görmek için Facebook Sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

Elektromak, 2013 Yilinin İlk Bayi Toplantisini GerçeklestirdiElektromak, 2013 Yilinin İlk Bayi Toplantisini Gerçeklestirdi Elektromak, 2013 Yilinin İlk Bayi Toplantisini GerçeklestirdiElektromak, 2013 Yilinin İlk Bayi Toplantisini GerçeklestirdiElektromak, 2013 Yilinin İlk Bayi Toplantisini GerçeklestirdiElektromak, 2013 Yilinin İlk Bayi Toplantisini GerçeklestirdiElektromak, 2013 Yilinin İlk Bayi Toplantisini GerçeklestirdiElektromak, 2013 Yilinin İlk Bayi Toplantisini Gerçeklestirdi