Toshiba Bayileri, Bursa'da yılın 2. Bayi Toplantısında Buluştu

Üretici firmamız Toshiba yetkilileri, yurt genelindeki 52 bayimiz ve şirketimiz kadrolarının katılımı ile Bursa Kervansaray otelde 16-17-18 Ağustos'ta yılın ikinci bayi toplantısını gerçekleştirdik.

Toplantıya üretici firmamız Toshiba'yı temsilen üretim ve pazarlamadan sorumlu genel Müdürü sayın ISAO SUGEHERA ile Ortadoğu coğrafyasından sorumlu sayın Pradeep KUMAR ve yeni nesil 70 inch dokunmatik akıllı tahta ürünlerinden sorumlu sayın MIKI LE katılım sağladı.

Bay I.SUGEHERA Toshiba'nın Japonya'daki ana yönetim merkezinde üretim ve pazarlama fonksiyonlarından sorumlu genel müdür unvanı ile görev yapmasının yanı sıra Asya, OrtaDoğu, Africa ve Güney Amerika ülkelerindeki faaliyetlerden direkt ve fiili sorumlu genel müdür olma özelliğine sahiptir. Diğer bir özelliği itibarı ile bay Sugehera Schenzen/Çin fabrikalarında pazarlamadan sorumlu genel müdür veonüç yıldır Pazar liderliğine sahip olunan Çin'deki pazarlama ve servis hizmetlerinin fiili sorumlu genel müdürlüğünü sürdürmektedir.

Toshiba'nın en üst seviyesinde görev yapmakta olan bay I.Sugehera'nın toplantımıza iştirak ederek üretim stratejileri, pazarlama modülleri ile MFP sektöründeki mevcut ve geleceğe yönelik trendlere ait son derece önemli ve değerli aktarımları büyük bir ilgi ile takip edilip takdirle karşılanmıştır.
Bursa bayi toplantımız sadece bay I.Sugehera'nın katılımı ile özel bir nitelik kazanmamış aynı zamanda Toshiba'nın ürettiği ve dünyada emsali ve rakibi bulunmayan, dünyanın ilk ECO-SYSTEM MFP cihazı olan Toshiba LP-306 modelinin Türkiye ön lansmanın yapıldığı bir platform olmuştur.
Toshiba LP-306 ürünü dünyadaki ilk ve tek çıktı üzerinde 4 kez silme işlemi yaparak aynı kağıda 5 kez baskı alınabilmesini sağlayan ekolojik ve aynı zamanda ekolojik özelliğe sahip M.F.P cihazı olma özellik ve önemine sahiptir. Cihazın bayilerimize yönelik ön tanıtım ve canlı demostrasyonu büyük bir ilgi ile takip edilmiştir.

Bir başka yeni ürün olan Toshiba T-SCREEN 70 inch dokunmatik tablet özellikli LCD akıllı tahta yapılan uygulamalı tanıtımı ile ilk kez Türkiye pazarına sunulmak üzere bayilerimize takdim edilmiştir. Anılan cihaz piyasadaki akıllı tahta sistemlerinden çok farklı üstün özellik ve fonksiyonlara sahip nitelikleri ile bayilerimizin ilgi ve takdirini toplamıştır.

Sürekli gelişim ve müşteri ihtiyaçlarına göre şekillenen Toshiba üretim ve yatırım stratejisinin yeni ürünleri olan PHOENIX ve DRAGON serisi9 yeni model MFP ürün ile LOIRE serisinin yeni modeli olan E-STUDIO 550 SE modeli ile E-STUDIO 5040 SEC renkli modelleriyine bu toplantıda bayilrimize fiilen tanıtılmıştır.

Toplantıda Türkiye pazarında elde edilen sonuçların değerlendirilmesi ile birlikte önümüzdeki süreçte hayata geçirilecek olan yeni uygulamalar üzerinde forum yapılmış ve daha başarılarımızın devamlılığını sağlayacak figürler üzerinde istişarelerde bulunulmuştur.Tüm katılımcılar ile tam gün yoğun bir çalışma temposu ile süren toplantı gala yemeği ve organizasyonumuzda 20 yılı aşkın sürelerde iş ortaklığı sürdürdüğümüz bayilere Toshiba adına bay I.Sugehera tarafından sunulan teşekkür ve takdir plaketlerinin sunulduğu seremoni ile devam edilmiştir. Gala yemeği, Toshiba Şampiyonlar Kulubü yarışmasında Türkiye'den dereceye girenlere verilen ödüller ve VIP misafirlere sunulan hediyeler ile ayrı bir anlam kazanmıştır.

Toplantının son günü tüm katılımcılar ile Bursa'nın tarihi ve kültürel alanlarının gezilmesi ünlü İskender Kebabının yenilmesi ile değerlendirilmiştir.

Başarılarımıza yeni halkalar eklemek ve hep beraber daha iyi ve güzele ulaşabilmek yolunda önemli bir kilometre taşı niteliğindeki toplantıya gösterilen ilgiye içtenlikle teşekkür ederiz.

Toshiba Bayileri, Bursa'da yılın 2. Bayi Toplantısında Buluştu Toshiba Bayileri, Bursa'da yılın 2. Bayi Toplantısında Buluştu Toshiba Bayileri, Bursa'da yılın 2. Bayi Toplantısında Buluştu Toshiba Bayileri, Bursa'da yılın 2. Bayi Toplantısında Buluştu