phuket adasi

Tüm Asya Toshiba distribütorlerinin en iyi satıcılarının ödüllendirildiği Champions Club 2013’e Türkiye’den 2 kişi katılmaya hak kazandılar. Bu çerçevede Champions kategorisinde İzmir’den Sn.Tamer TOKEM ve Runner-Up kategorisinde İstanbul’dan Sn.İlker KIZILTAN göstermiş olduğu başarı neticesinde kazanmış olduğu tatil ödülü için 15-18 Eylül 2014 tarihleri arasında 12 ülkeden toplam 17 kişinin katılımı ve Toshiba Singapore Pte'den (TSP) Sn.Caroline HENG organizatörlüğünde Tayland'ın Phuket Adasında Club Med Tatil köyüne gidildi.

Burada, Türkiye dışındaki 11 ülkeden gelen toplam 15 kişi ve TSP’den Caroline HENG ile kısa sürede sıcak bir tanışma ortamı oluştu. Tatil süresi boyunca diğer ülkelerden gelen kişiler ile iş ve iş harici genel konularda güzel paylaşımlar yapılmış, hepimizin ortak fikir ve kararlarıyla Phuket adasında gerek tatil köyü içerisinde, gerekse tatil köyü dışında gayet keyifli ve eğlenceli bir 4 gün geçirildi. Bu tatil katılımcılar için büyük bir motivasyon unsuru ve güzel bir yurt dışı tecrübesi olmuştur.

Başarılı Satıcılarımız Phuket AdasındaydıBaşarılı Satıcılarımız Phuket AdasındaydıBaşarılı Satıcılarımız Phuket AdasındaydıBaşarılı Satıcılarımız Phuket Adasındaydı