Bağlan, Bütünleş, Basitleştir

Toshiba TEC 13 Temmuz'da yaptığı açıklamasıyla yeni e-Studio MFP ürünlerinin ABBYY ve Intel'in ortaklığıyla geliştirdiğini açıkladı.

Toshiba TEC yeni geliştirdiği e-STUDIO ürün serisinin iç mimarisinde e-BRIDGE Next teknolojisine yükselttiğini açıkladı. Yeni ürünler, baskı, doküman yönetimi ve iş süreçleri optimizasyonunu her ölçekte firmanın ihtiyaçlarını gözeterek, Toshiba'nın küresel mesajıyla "Bağlan, Entegre Et, Basitleştir, - Tüm ofisler için gelişmiş fonksiyonelliğinin kullanım kolaylığı ve rahatlığıyla birleşimi" uyumlu olduğunu gösteriyor.E-Bridge teknolojisiyle yeni kontrol kartları, OS uyumlu ABBYY's Fine Reader Motoru ve Intel'in Atom E3800 işlemcisiyle gücünü arttırıyor.

ABBYY karakter okuma teknolojisinde (OCR) dünya genelinde lider kuruşlardan biridir. ABBYY's FineReader motoru ile Toshiba MFP'lerin entegrasyonu sonucunda, kullanıcılarının taranmış dokümanları veya imajları düzenlenebilir formatlara, sayfa düzenini ve formatını koruyarak orijinal dokümanları aranabilir text'lere basitçe çevirmektedir. Sonuç olarak artık OCR işlemleri, standard diğer fonksiyonlar gibi kolaylıkla kullanabilecektir.

Intel's E3800 Atom işlemcisinin dahil edilmesi, genel performans ve üretkenlik artışı sağlayarak Toshiba MFP'lerinin daha hızlı doküman yakalama ve çıkışı, enerji verimliliğinin artışı ve daha kompleks uygulamaların kullanıcının iş süreçlerine entegrasyonunu sağlamaktadır.

Toshiba'nın e-BRIDGE Next teknolojisi, bilgi yaratma, paylaşma ve yönetiminde bugün olduğundan daha kolay olmamıştı. ABBYY ve Intel teknolojisinin adaptasyonuyla Toshiba Tec'in yeni modelleri performans ve kullanım kolaylığı artışı sağlarken, ofislere daha güçlü bir kullanım deneyimi sunacak.

* Together Information (Birlikte Bilgi) , Toshiba Tec Baskı Çözümleri'nin organizasyonlar ve toplum için fikir ve bilgilerin yaratma, kaydetme, paylaşma, yönetme ve gösterimi açısından vizyonunu ortaya koyar.