Elektromak Baskı Gücünü Yeni Makineleri ile Printtek 2017`de Gösterdi

4-8 Ekim 2017 tarihlerinde düzenlenen Printtek 2017 fuarına TOSHIBA'nın en son e-BRIDGE teknolojisi ile tasarlanmış ürünlerini sergileme fırsatı bulduk. TOSHIBA'nın yeni modellere eklediği ve geliştirdiği teknolojiler sayesinde fuar ziyaretçileri tarafından gerek renk kalitesi gerekse de baskı performansı olarak oldukça beğeni kazanarak, bir çok misafirimiz ile bu ürünlerin buluşmasını sağladık.

Dijital baskı teknolojilerinin Matbaa sektörüne girmesi ve yer edinmesini takiben ismini Printtek olarak değiştiren matbaa ve digital baskı teknolojilerinin yer aldığı fuara, TOSHIBA'nın bu sektörün ihtiyaçlarını karşılayarak, katma değer, verimlilik ve ekonomi sağlayacak olane-BRIDGE Next (Gelecek) serisinden Dakikada 75 renkli, 85 siyah-beyaz baskı hızında, 300 sayfa kapasiteli, dakikada 240 sayfa tarama hızında, 300gr/m2'a ve 33x48 cm kağıt ebatlarında baskı yapabilen, Toshiba'nın yeni geliştirdiği toner, lazer teknolojisi ve renk işleme teknolojisi ile çekici, canlı ve pürüzsüz baskı yapan e-STUDIO7506AC modeli ile birlikte, bu model ile aynı özelliklere sahip olan dakikada 75 sayfa baskı hızında e-STUDIO7508A modelinin yanısıra dakikada 50ppm ve 20ppm hızındaki e-STUDIO5005AC ve e-STUDIO2000AC'nin standımızı ziyaret eden misafirlemiz tarafından oldukça ilgi görmüştür.

2017 hedeflerimizle paralel olarak, üst segment ürünlerimize gösterilen talep ve müşteri deneyimleri açısından beklentinin üzerinde bir sonuç almamız, bu konuda yatırım yapmayı planlayan kullanıcıların dikatini çekmeye devam ediyor. Fuarda sergilenen özel fiyatlı ürünlerle ilgili talep ve sorularınız için gerek bayilerimizle gerekse direkt 444 5 365'den bize ulaşabilirsiniz.

Fuarda bizi ziyaret eden tüm müşteri ve bayilerimize teşekkür ederiz.

Elektromak Baskı Gücünü Yeni Makineleri ile Printtek 2017`de GösterdiElektromak Baskı Gücünü Yeni Makineleri ile Printtek 2017`de Gösterdi